Forum Serwis informacyjny Strona Główna Serwis informacyjny
Houge
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Opinie na temat numerów

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Serwis informacyjny Strona Główna -> Gazeta
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ayuri
Administrator



Dołączył: 05 Maj 2007
Posty: 46
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostrołęka nie pęka,yo.

PostWysłany: Pon 19:06, 16 Lip 2007    Temat postu: Opinie na temat numerów

Istnieje temat o opiniach całej gazety, więc teraz będziecie mogli wyrażać tu swoje zdanie na temat poszczególnych numerów. Co się wam podoba, co się nie podoba - najlepiej jakbyście podawali o jaki numer chodzi. Wesoly

Czy waszym zdaniem poziom artykułów 'nowego' Houge jest lepszy, czy gorszy? Jezyk


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Suisse
Houge Fan



Dołączył: 06 Lip 2007
Posty: 105
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: 2 ogórki od Wawy

PostWysłany: Pon 21:43, 16 Lip 2007    Temat postu:

Mnie się przedewszystkim podoba to że nie są tu teraz zwykłe newsy, tylko dodatkowo pojawiają się różne ważne tematy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ayuri
Administrator



Dołączył: 05 Maj 2007
Posty: 46
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostrołęka nie pęka,yo.

PostWysłany: Pon 21:51, 16 Lip 2007    Temat postu:

Generalnie nie wiem, czy temat o Emo był taki ważny. Jak dla mnie to denny, bo to tylko głupia moda, która doprowadza mnie do szału. Byle idiotka co ma balerinki wyjdzie na ulice i mówi że jest imoł. tehe, tia.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Cindy
Houge Fan



Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 158
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa ;*

PostWysłany: Wto 10:06, 17 Lip 2007    Temat postu:

Nie ocenie nr 32,bo zawsze zamykam strone gdy pisze:"Siemcia! Tu ja wasza ZłotUwcia i upragniony numerek 32 Wesoly" Lipa....

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Suisse
Houge Fan



Dołączył: 06 Lip 2007
Posty: 105
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: 2 ogórki od Wawy

PostWysłany: Wto 12:01, 17 Lip 2007    Temat postu:

Ej no sory. Emo to nie jest moda, to styl życia. Tylko ludzie zamienili to w trend Ja mam kolege emoboya, ale on naprawde taki jest jaki jest (bierze wszystko do serca, jest wrażliwy etc) i nie zmusza sie do płaczu, tnąć też sie nie tnie, bo to do niczego nie prowadzi a tylko był w szpitalu kilka razy. A te Emo Girlówny to chodząca zaraza. Buuuu ja mam czachy and I'm soł imoł XP Niepodoba mi sie nr.32 -.-'''''' Zdegustowany Zdegustowany Zdegustowany

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ayuri
Administrator



Dołączył: 05 Maj 2007
Posty: 46
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostrołęka nie pęka,yo.

PostWysłany: Wto 12:05, 17 Lip 2007    Temat postu:

Dokładnie o to mi chodzi. Moja siostra jest Emo prawie 10 lat (coś takiego ") i z mojego i jej punktu widzenia, to jest żałosne
Przecież tu chodzi o sposób na życie, muzykę, ideaologię a nie kropki i paski. Pff


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Suisse
Houge Fan



Dołączył: 06 Lip 2007
Posty: 105
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: 2 ogórki od Wawy

PostWysłany: Wto 12:09, 17 Lip 2007    Temat postu:

Ayuri napisał:
Dokładnie o to mi chodzi. Moja siostra jest Emo prawie 10 lat (coś takiego ") i z mojego i jej punktu widzenia, to jest żałosne
Przecież tu chodzi o sposób na życie, muzykę, ideaologię a nie kropki i paski. Pff


<lol2> może na forum powinien być temat co do poglądów i refleksji na różne tematy. Jezyk Przez to łatwiej by było je pisać bezpośrednio w gazecie Jezyk


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ayuri
Administrator



Dołączył: 05 Maj 2007
Posty: 46
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostrołęka nie pęka,yo.

PostWysłany: Wto 12:29, 17 Lip 2007    Temat postu:

Jak komuś będzie się chciało, może założyć taki temat w Hyde Park

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Cindy
Houge Fan



Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 158
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa ;*

PostWysłany: Wto 14:07, 17 Lip 2007    Temat postu:

A po co xD Nie nawidze EMO!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ayuri
Administrator



Dołączył: 05 Maj 2007
Posty: 46
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostrołęka nie pęka,yo.

PostWysłany: Wto 14:31, 17 Lip 2007    Temat postu:

A dlaczego? Wesoly (o ty, nienawidzisz mojej siostry hahah xD)
Prawdziwi emo to normalni ludzie, tylko że teraz taki wypływ pozerów się zrobił. Ale cóż Zdziwiony


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Cindy
Houge Fan



Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 158
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa ;*

PostWysłany: Wto 14:45, 17 Lip 2007    Temat postu:

Ayuri,nawet nie znam Twojej siostry xD

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Anisha95
Houge Fan



Dołączył: 02 Lip 2007
Posty: 104
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: 60 km od Warszawy xD Heh.

PostWysłany: Czw 23:03, 26 Lip 2007    Temat postu:

A mi się podobają notki Cheeryl Wesoly ZłotUwa jakoś dziwnie pisze, ale napewno dojdzie do wprawy.

Pozdrawiam! <3


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Serwis informacyjny Strona Główna -> Gazeta
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 - 2005 phpBB Group
Theme ACID v. 2.0.20 par HEDONISM
Regulamin